Avropa Mədəniyyəti

İtalyan mal əti həftəsi

2019/05/22 / 456

Çikaqoda olsaydınız, stadionda yaxşı bir gün keçirmək üçün İtaliyan Mal əti Sendviçindən daha yaxşı alternativ olmadığını görərdiniz. Həqiqətən möcüzələrə həvəsli birisinizsə, sifarişinizi verin və bütün həyatınızın ən ləzzətli yeməklərindən birinə hazırlaşın. İtalyan Mal əti Həftəsi bu inanılmaz sendviçə və tarixinə, həmçinin Windy Citynin həyatında oynadığı mühüm rola bir ziyarətdir.

İtalyan mal əti sendviçi Çikaqo tarixi, keçmişi və şəhər mədəniyyətinin nə olduğunu izah edən Çikaqo mətbəxinin simvollarından birinə çevrilmişdir. Hər şey ətirli ədviyyatlarla qarışdırılmış yağlı mal əti ilə başlayıb ki, bu yeməyin düzgün hazırlanışı bir sirr kimi saxlanılır. Bu dadlı qarışıq sonra iki dilim italyan çörəyi arasında müştərinin istədiyi kimi servis edilir.

Doğru şəkildə bu sendviçi yeməyin yolu onu sousa batırmaqdır. Əgər daha öncə İtalyan Mal əti Sendviçini sousa batırmamısınızsa, bunu məsləhət kimi qəbul edin. İtalyan Mal əti Sendviçinin müvafiq istehlakı onun təzə hazırlanmış sousa batırılmasını və hər iki tərəfindən möhkəm tutulmasını tələb edir. İndi dirsəklərinizi önünüzdəki masaya yerləşdirin və yeməyə başlayın. Bitənə qədər yeməyə davam edin, dayanmağa çalışmayın yoxsa sendviç parçalanacaq.

Bu İtalyan mal əti sendviçini necə yeməli olduğunuz idi.

Bəli, İtalyan Mal əti həftəsini qeyd etmək üçün yeganə yol özünüzə təzə və dadlı İtalyan Mal əti Sendviçi almaqdır. Çikaqoda deyilsinizmi? Problem deyil! İtalyan süfrəsini ziyarət etmək üçün müxtəlif yollarla bu sendviçi necə hazırlayacağınızı öyrənəcəyiniz reseptlər  tapa bilərsiniz.